De game ziet er in het algemeen redelijk goed uit

Dark Souls 3 Megathread

2018 moncler Dit omvat memes en contextloze afbeeldingen / schermafbeeldingen / GIF’s, evenals PCMR-taal zoals ‘master race’ en het oproepen moncler jas dames sale van boeren. moncler uitverkoop Geldt voor discussielijnen en opmerkingen. 2018 moncler

moncler jas heren Regel 4: Geen moncler jas sale vragen over technische moncler jassen heren sale ondersteuning en / of ‘Kan mijn computer dit spel uitvoeren?’ vragen moncler jas heren

moncler jassen heren sale Die gaan in / r / moncler sale buildapc (je kunt daar ook vragen stellen over stoelen en tafels), / r moncler outlet sale / buildapcforme, of / r / SuggestALaptop. Zie / r / headphones, / r / monitors en / r / mechanische toetsenborden voor geschikte bronnen. moncler jassen heren sale

moncler jas sale Regel 6: geen verzoeken moncler jassen heren voor spelsuggesties, vriendschapsverzoeken of bedelen. moncler jas sale

moncler uitverkoop Spelverzoeken 2018 moncler gaan in onze / r / moncler sale gamingsuggesties en / moncler uitverkoop r / shouldibuythisgame. moncler uitverkoop

moncler jassen Dit omvat het rekruteren van vrienden / groepen / clan. Je hebt daarmee meer geluk in specifieke game-subs. moncler jassen

moncler jassen heren Regel moncler jas dames 7: No Let Speelt, streamt of markeert reelvideo’s. moncler jassen heren

moncler jassen dames Bovendien worden YouTube-links die door nieuwe accounts worden gepost, gefilterd vanwege kanaalspamming. moncler jassen dames

moncler jas heren sale Alle ultra-instellingen uitvoeren (behalve bij bewegingsonscherpte en DOF uitgeschakeld). Ik krijg een zeer consistente 60 fps bij 1080, met een enkele stotter zo nu en dan, geen crashes tot nu toe. Ik speelde ongeveer 6 uur. De game ziet er in het algemeen redelijk goed uit, maar ik wou moncler heren dat de antialiasing beter was. moncler jas heren sale

moncler heren Game moncler jas outlet is moncler jas sale erg leuk. Ik heb een tijdje Dark Souls gespeeld dus het kostte me een beetje om te wennen aan de strijd, maar het komt terug. Ik speelde met een Steam Controller, ik moest het contextmenu met de rechtermuisknop uitschakelen, moncler dames maar verder werkt het heel moncler dames goed. moncler heren

moncler dames Veel stotteren bij 2560×1440. Niet verschrikkelijk, maar moncler jassen dames geen consistente lage framerate. In plaats daarvan zijn er veel microstutters, alsof het 2018 moncler spel constant iets laadt. Het verbeterde licht toen ik opnieuw installeerde op mijn SSD, maar niet veel. moncler dames

moncler jassen outlet Ik zou verlagen tot 1080, maar wanneer ik dit doe, strekt het jassenmoncler zich uit over mijn 21: 9-scherm in plaats van me brievenbussen te geven, ook al geeft 2560×1440 mij brievenbussen. moncler jassen outlet

moncler sale Hopelijk verbetert de 1.1-patch de prestaties genoeg op 2560×1440, maar daar hoef ik me geen zorgen over te maken. moncler uitverkoop Anders zal ik gewoon de framerate met 40 fps cappen en ermee omgaan. moncler sale

moncler jas dames sale Opmerkingen: speelde slechts enkele uren en FPS daalde soms tussen 40 2018 moncler FPS. Ik gebruikte de Riva Tuner Statistics Server om de FPS af te dekken tot 30, ik heb geen problemen met het uitvoeren van med / high. moncler jas dames sale

moncler outlet Ik zie een aanzienlijke verandering in CPU / GPU-temperaturen met de laatste instellingen. GPU heeft de neiging moncler nl om 75c en CPU rond de 67 te krijgen, deze temperaturen zijn volkomen normaal voor een laptop en ik raad je aan om de levensduur van je rig te behouden. moncler outlet

moncler jas outlet Tijdens de Undead-nederzetting bereikte ik een gebied dat verdacht veel op een bazengebied leek, dus besloot ik iemand op te roepen omdat ik geen kinderen meer had. Het vertelde me ‘niet in staat om op moncler outlet sale te moncler jassen heren roepen’ en bleef dat zeggen. Dus ik besloot mijn spel opnieuw te starten. Alleen om erachter te komen dat het me niet zou toestaan. Na het gebruik van een huiswaarts bot kon ik stoppen en mijn spel herstarten. moncler jas outlet

moncler outlet sale Het moncler sale probleem bleef echter bestaan. Als ik het oproepen probeerde, kreeg ik te horen dat ik ‘niet kon oproepen’ en kon toen het spel niet afsluiten. Kan zelfs rusten op een vreugdevuur. Maar het probleem werd opgelost met behulp van een huis-en-inworp. TOT ik probeerde iemand opnieuw op te roepen. moncler nederland Toen kwam het probleem opnieuw moncler jas heren moncler outlet sale.

Publicado en: Sin categoría