‘ canada goose jakker dame Opprettelsen av supermassive svarte

svelger opp vitenskapsteori

Abonnementer Gå til Abonnementssenteret for å administrere din: Min profil ‘Basert på tidligere forskning er dette det største svarte canada goose dame hullet som er canada goose jakke funnet for den perioden,’ fortalte Reuters, Fuyan Bian, Astronomi og Astrophysics Research School, Australian National University (ANU). på canada goose jakke dame onsdag. ‘Nåværende teori er for en grense for hvor canada goose jakker herre fort et svart hull kan canada goose victoria vokse, men dette svarte hullet er for stort for canada goose trillium den teorien.’ canada goose jakker dame Opprettelsen av supermassive svarte hull forblir et åpent tema for forskning. Imidlertid har mange forskere lenge antatt at veksten i sorte hull var begrenset. Den nylig oppdagede quasar SDSS J0100 + 2802 er den med det mest massive sorte hullet og den høyeste lysstyrken blant canada goose outlet alle kjente fjerne kvasarer. (Zhaoyu Li / Shanghai Astronomisk observatorium, bakgrunnsbilde fra Yunnan observatorier) Svarte hull vokser, vitenskapelig teori antyder, da de absorberer masse. Men som masse faller mot det svarte hullet, vil det bli oppvarmet og skape strålingstrykk som skyver massen bort fra det svarte hullet. canada goose outlet ‘I utgangspunktet har du to krefter balansert sammen som setter en grense for vekst, noe som er mye mindre enn det vi fant, sa Bian. Det svarte hullet ble oppdaget av et team av globale forskere ledet av Xue Bing Wu ved Peking University, Kina, som en del av https://www.canada-goose-jakker.com Sloan Digital Sky Survey, som ga bilder av 35 prosent av canada goose victoria parka Den nordlige halvkulehimmelen. ANU leder et tilsvarende prosjekt, kjent som SkyMapper, for å utføre observasjoner av den sørlige halvkulehimmelen. Bian forventer at canada goose salg flere svarte hull blir observert når prosjektet forløper. Sammendrag av papiret i NatureBy sender inn canada goose jakke herre en kommentar, du godta at CBC har rett til å reprodusere og publisere denne canada goose kommentaren helt eller delvis, på canada goose herre hvilken som helst måte CBC velger. Vær oppmerksom på at CBC ikke støtter meningene i kommentarene. Kommentarer til denne historien er moderert i henhold til retningslinjene for innsending. canada goose norge Kommentarer er velkomne mens de er åpne. Vi forbeholder oss retten til å lukke kommentarer når som helst.

Publicado en: Sin categoría