Kommentarer til denne historien er moderert i henhold til

En gang en idrettsutøver er alltid en idrettsutøver

canada goose billig Det var omtrent like sannsynlig å skje Canada som representerer Canada i Paralympic Winter Games. På en kald blustery kveld i februar 2007, like utenfor Cambridge, Ont., Ble helikopteret jeg piloter krasjet inn i en bondefelt under vedlikeholdsflyvning. Etter å ha blitt reddet og levert til Hamilton General Hospital ved et stort team av brannmenn og paramedikere, ble jeg plassert i en indusert koma, mens leger utførte flere operasjoner på min ekte brutte kropp. canada goose billig

canada goose salg Som Humpty Dumpty og alle kongemennene, prøvde legene å sette i nærheten av meg mine knuste bein og bekken sammen igjen. Krasjens vold hadde også brutt halsen min på to steder. Jeg ble diagnostisert med ryggmargenskade og ville tilbringe resten av Canada, mitt liv bor med quadriplegia. Ettersom utsiktene for å gå, trakk seg lenger utenfor rekkevidde, ble det nye fokuset mitt å bli en paralympian og stolt iført eslebladet. canada goose salg

canada goose i norge Jeg startet rullestolkrølling i 2010, slik at landslaget for 2014 Paralympic Games syntes å være nesten umulig, spesielt med tanke på høy kvalitet curlers i Canada, for ikke å nevne det faktum at jeg quadriplegic, med begrenset funksjon av mine armer og hender. canada goose i norge

canada goose norge nettbutikk Som flaks ville ha det, gjennomførte Team Canada et søk til kysten til kysten talent i 2011, inspirert av deres fantastiske gullmedaljeytelse ved 2010 Paralympic Games i Vancouver. Jeg deltok i et Canada Goose Outlet i Toronto Camp holdt i Grimsby, Ont., Der jeg uttrykte min hensikt om å bli en del av det nasjonale rullestolkrøllingsprogrammet. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge nettbutikk ekte Fra Canada-utstillingsstedene i Toronto, var det totalt 28 utøvere som ble invitert til Vancouver for å prøve ut Team Canada, og jeg var en av dem en av kun to med quadriplegia. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge Å gjøre de siste fem, og til slutt vinne gull ved verdensmesterskapet i Sochi i 2013, var et bevis på hardt arbeid, engasjement og ofre fra familien min. Det er ingenting mer tilfredsstillende i sport enn å ha ditt lands flagg på ryggen, og en gullmedalje som henger rundt halsen din. canada goose norge

canada goose dunjakke Sochi var alt du kunne forvente i en Paralympic Canada event. Større enn livet, høyt, helt utmattende, og veldig følelsesmessig tror jeg aldri jeg noensinne gråt så mange glade tårer i livet mitt! canada goose dunjakke

canada goose outlet norge Et av høydepunktene var opplegget til åpningsseremonien. Vi ble busset fra Athletes Village til den underjordiske inngangen til Bolshoy Ice Dome, hvor lag fra hele verden samles i landets farger. canada goose outlet norge

canada goose jakke Team Canada medlemmer samlet, tok bilder, og sang O Canada som vi snakket oss gjennom tunnelene. Da vi endelig nådde bunnen av rampen som førte inn på scenen, rystet det fra canada goose outlet støy fra fansen og bassen til høyttalerne. canada goose jakke

canada goose jakke oslo Ledelsen opp til PyeongChang 2018 Games har vært langt forskjellig fra 2014-opplevelsen. Tilbake da jeg begynte, var det spenning om å være en del av et konkurransedyktig lag igjen, canada goose outlet og surrealistiske tanker om at jeg kom hit? Nå betraktet jeg en veteran, gitt min erfaring på Paralympics og fire VM. Hvis jeg tjener et lag på laget igjen, vil jeg bli æret og begeistret for å gå 2018 Paralympic Games sammen med dyktige lagkamerater, men denne gangen vil jeg ha mye høyere forventninger til meg selv. canada goose jakke oslo

canada goose importør norge Canada har vunnet gull i rullestolkurling på de siste tre paralympiske spillene, så jeg lyver hvis jeg sa at det ikke er dvale i bakhodet canada-goose-jakker mitt, da Canada-teamet setter severdigheter på enda en Paralympisk gullmedalje. Forberedelsen av PyeongChang har hatt mer av et internasjonalt fokus. For å være best, må du konkurrere mot det beste. Vær oppmerksom på at CBC ikke støtter meningene i kommentarene. Kommentarer til denne historien er moderert i henhold til retningslinjene for innsending. Kommentarer er velkomne mens de er åpne. Vi forbeholder oss retten til å lukke kommentarer når som helst canada goose importør norge.

Publicado en: Sin categoría